O Dental Plazi

ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED I KONSULTACIJU

O Dental Plazi

Stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga


Stomatologija za 21. vek, u korak sa svetskim trendovima.

 

Moderna stomatološka ordinacija sa jasnom vizijom i ciljem da brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta, bilo da je reč o prevenciji ili lečenju.


Pristup koji koristimo je prijatnost pri poseti, bezbolnost i efikasnost. Efikasnost podrazumeva brzinu, sigurnost i bezbednost.


U prijatnom ambijentu, kroz savremene programe i široku lepezu stomatoloških usluga posvećujemo se pacijentima. Primenjujemo nove generacije materijala i nove metode lečenja, kako bismo našim pacijentima omogućili nivo usluge prema evropskim standardima. Opremljeni smo za sveobuhvatan i celovit pristup pacijentima, omogućujući im sve stomatološke usluge na jednom mestu.


Dental Plaza je postala sinonim za profesionalnost sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa :

  • visokoestetskim bezmetalnim krunicama i vinirima,
  • ugradnja implantata, savremena i moderna protetika na implantatima
  • primeni CAD/CAM tehnologije
  • stručnjak u estetskoj i restaurativnoj stomatologiji ,
  • terapija laserom,
  • kompjuterizovana anestezija kojom se postiže potpuna bezbolnost
  • estetski ispuni, beljenje zuba, CAD/CAM fasete, 
  • hirurško lečenje parodontopatije ugradnjom fibrinskog transplantata dobijenog iz krvi pacijenta - PRF
  • ortodoncija i endodoncija

 

Iz našeg centra je, od osnivanja do danas, izašao veliki broj zadovoljnih pacijenata sa sjajnim osmehom na licu!

 

U ordinaciji Dental Plaza možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga, koje prate sve najsavremenije svetske metode u ovoj oblasti i uz korišćenje najboljih stomatoloških aparata i materijala. Prvi pregled je BESPLATAN, na kojem ćete saznati sve o svom stomatološkom problemu, a istovremeno i dobiti informaciju o metodama i načinima kako se on može rešiti i to na što efikasniji i bezbolniji način. 


Naš tim stomatologa će se u svakom trenutku pobrinuti da dobijete najkvalitetniji savet i najbolje rešenje za vaš savršen osmeh.


Vrlo često srećemo se sa ozbiljnim strahom prema stomatologu, koji je nastajao godinama unazad kada stomatologija nije bila ovoliko razvijena kao danas. Zato mi nakon prvog i bezbolnog pregleda volimo da razgovaramo sa pacijentom i odgovorimo na svako pitanje, detaljno preciziramo kako bi sve izgledalo od početka do kraja rada. Danas je sve moguće i za svako zatečeno stanje pronalazimo najbolje rešenje. Vaše je samo da nam se prepustite. Više ne morate skrivati svoj osmeh, vreme je da u njemu uživate.

 

Svakom pacijentu je potreban drugačiji pristup i poklonjena pažnja, što je pored znanja i iskustva koje posedujemo veoma važno. Naša poslovna filozofija zasniva se na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu pojedinačno.
Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju i primeni najsavremenije opreme i materijala predložiće vam se najbolje rešenje iz svih oblasti stomatologije.

 

Ordinacija je uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse, prijatan ambijent čekaonice, ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osetite opušteno, skoro kao kod kuće, a bezbolna intervencija, rad sa najkvalitetnijim materijalima i pre svega zadovoljan pacijent naši su prioriteti.

 

Ordinacija ima u svom sastavu kompletno opremljenu zubotehničku laboratoriju sa svim neophodnim aparatima, pa stoga ne zavisi od drugih laboratorija već isključivo sama diktira tempo izrade radova. Brzina izrade radova je podignuta na veoma visok nivo i štedi vreme svakom pacijentu, što nas posebno izdvaja od većine drugih stomatoloških ordinacija.

 

Za intervenciju ugradnje implanta potrebno je izdvojiti 2 dana u Beogradu. Prvi dan se ugrađuju implantati i sutradan se vrši kontrola za 24h. Vreme trajanja same operacije je od 15 min do 1 h i 30 min, u zavisnosti od broja implantata koji se ugrađuju. Nakon 3 meseca od ugradnje, kada implantat sraste sa viličnom kosti, vrši se izrada protetskog dela. Za izradu protetskog dela na implantatima potrebno je izdvojiti od 5 do 7 dana boravka u Beogradu. Za izradu svih ostalih vrsta protetskih radova potrebno je izdvojiti 5 - 7 dana boravka u Beogradu.

 

Usluge se mogu zakazati u najkraćem vremenskom roku i to 24 sata na dan. Uz besplatan pregled i savremenu dijagnostiku dobićete savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni problem u skladu sa vašim željama i mogućnostima.


Za pacijente koji žive u inostranstvu obezbeđen je BESPLATAN PREVOZ od aerodroma i BESPLATAN SMEŠTAJ u blizini ordinacije, i to u centru grada sa maksimalnim KOMFOROM.

POSTAVITE NAM
PITANJE
Dental Plaza

* * *

DENTAL PLAZA CALL CENTER 00-24

Top