Brojke koje garantuju poverenje!
17stomatologa

Stalno zaposlena
u centru
15zubnih tehničara

Stalno zaposlenih
u centru
400kvadrata

Nova klinika
u centru Beograda
21apartman

Za pacijente
iz inostranstva
10.000pacijenata

Zadovoljnih pacijenata

Cirkonijum keramika

ZAŠTO IZABRATI CIRKONIJUM KERAMIKU:

ZATO ŠTO je estetski perfektan, kod cikonijuma svetlost prolazi i obezbeđuje potpunu transparentnost i savršeno prelamanje svetlosti kao kod prirodnog zuba, što mu daje maksimalno prirodan i trodimenzionalni izgled (za razliku od metalokeramike koja za podlogu ima metal koji ne propušta svetlost).

ZATO ŠTO se cirkonijum oblaže slojem keramike najvišeg kvaliteta.

ZATO ŠTO poseduje jako visoku tvrdoću i otpornost (koristio se prvo u svemirskoj tehnologiji, gde je i dalje zastupljen)

ZATO ŠTO poseduje biokompatibilnost sa ljudskim tkivom i kosti, tako da ne izaziva nikakvu alergijsku reakciju.

ZATO ŠTO  se prilikom povlačenja desni vremenom kod cirkonijum keramike ne vidi rub metala što obezbeđuje da u estetskom smislu nadoknade mogu duže trajati.

ZATO ŠTO se kod cirkonijum keramike otisak skenira i kompjuterski izrađuje, što garantuje veću preciznost celokupnog rada. Rub bezmetalne krunice je savršeno ispreparisan, upravo zbog kompjuterske obrade, što ima za cilj savršen odnos ruba krunice i desni.

ZATO ŠTO površina nadoknade od cirkonijum keramike nema mikroputina u svojoj strukturi, čime se onemogućuje taloženje naslaga na površini I njihov negativan uticaj na desni.

 

1st name brand in serbia

Pročitajte naše savete
POSTAVITE NAM
PITANJE
* * *

DENTAL PLAZA CALL CENTER 00-24