Brojke koje garantuju poverenje!
17stomatologa

Stalno zaposlena
u centru
15zubnih tehničara

Stalno zaposlenih
u centru
400kvadrata

Nova klinika
u centru Beograda
21apartman

Za pacijente
iz inostranstva
10.000pacijenata

Zadovoljnih pacijenata

Sedacija pacijenata

Bez stresa do lepog osmeha i zdravih zuba.

Strah je prva emocija koja se javlja i bez prisustva bola.On je karakteristican povećanim brojem otkucaja srca u minuti, povišenim pritiskom, znojenjem, osećajem nelagodnosti ili mučnine u želucu, osećajem nedostatka vazduha, uznemirenošću i drhtanjem. Može biti toliko izražen da zbog njega odustajemo od posete stomatologu. Često se javlja i pre nego što smo ušli u stomatološku ordinaciju. Tokom celog zahvata prisutan je u većoj ili manjoj meri.

Danas je moguće postići odsustvo straha tokom stomatološkog zahvata, postupkom svesne sedacije.

Svesna sedacija je predviđena za veće i teže stomatološke zahvate (implantologija, operativni zahvati, vađenja), kao i za zahvati dužeg trajanja.

Pacijent izgleda budno i svesno, otvara oči na poziv i odgovara na postavljena pitanja, ali nije svestan toka vremena niti oseća strah. Pritom mu ne smetaju zvukovi, niti mu je neudobno.

Zahvati zbog kojih ste morali  vise puta posećivati stomatologa (2–3 puta) sada se mogu uraditi u jednoj poseti zahvaljujući svesnoj sedaciji.

U današnje vreme, svesna sedacija kao takva, ima sve veću važnost u svakodnevnoj stomatološkoj praksi. Sve se češće u svetu primenjuje i za rutinske stomatološke zahvate.

Izbegnite stres i osećajte se sigurno!

 

1st name brand in serbia

Pročitajte naše savete
POSTAVITE NAM
PITANJE
* * *

DENTAL PLAZA CALL CENTER 00-24