Implantologija

ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED I KONSULTACIJU

Implantologija

PROCEDURA UGRADNJE IMPLANTATA

Procedura za ugradnju implantata zuba je jednostavna. Na početku potrebno je izvršiti rendgensko snimanje vilice da bi se napravio individualan plan terapije. Sama opercija ugradnje implantata traje oko 30 min do 1h i 30 min po vilici. Nakon završene operacije čeka se od 3 meseca da implant uraste u viličnu kost. Nakon tog perioda pacijent dolazi ponovo u ordinaciju gde mu se na implant ušrafljuje nadogradnja (suprastruktura) i vrši uzimanje otiska i izrada dedinitivnog protetskog rada (krunica).


ZA PACIJENTE IZ INOSTRANSTVA

BESPLATAN SMEŠTAJ SA 5 ZVEZDICA

U skladu sa našim visokim standardima, Dental Plaza svojim pacijentima obezbeđuje besplatan vrhunski smeštaj sa 5 zvezdica u samom centru prestonice. Mi želimo da vaš boravak u Beogradu bude nezaboravan i maksimalno relaksirajući.

VREME BORAVKA I ROKOVI IZRADE

Za intervenciju ugradnje implanta potrebno je izdvojiti 2 dana u Beogradu. Prvi dan se ugrađuju implantati i sutradan se vrši kontrola za 24h. Vreme trajanja same operacije je od 15 min do 1 h i 30 min, u zavisnosti od broja implantata koji se ugrađuju. Nakon 3 meseca od ugradnje, kada implantat sraste sa viličnom kosti, vrši se izrada protetskog dela. Za izradu protetskog dela na implantatima potrebno je izdvojiti od 5 do 7 dana boravka u Beogradu. Za izradu svih ostalih vrsta protetskih radova potrebno je izdvojiti 5 - 7 dana boravka u Beogradu.

POSTAVITE NAM
PITANJE
Dental Plaza

* * *

DENTAL PLAZA CALL CENTER 00-24

Top