Dentalni turizam

ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED I KONSULTACIJU

Dentalni turizam

U poslednje vreme, u naš centar dolazi sve više pacijenata iz drugih država. U početku su to bili naši građani koji privremeno žive i rade u drugim državama, a sada je sve više stranih državljana koji dolaze po preporuci svojih prijatelja, informišu se ili sa nama stupaju u kontakt preko interneta (web site), elektronske pošte (e-mail) i telefona.

 

Komunikacija sa pacijentima preko mail-a pokazala se vrlo uspešnom. Naša praksa je da pacijent prvo iznese svoj problem i da nas upozna sa svojim potrebama, a zatim da uradi OPT snimak obe vilice, kako bismo stekli uvid u situaciju i pred sobom imali sliku stanja zuba i okolnih struktura. Pacijent RTG snimak može da pošalje mail-om, što je najčešća praksa. Kada snimak stigne u ordinaciju, naš tim doktora pristupa analizi slučaja, kao i izradi orijentacionog plana lečenja. Pacijenta vrlo brzo informišemo o: 
intervenciji koju treba uraditi, vremenskom trajanju lečenja, broju potrebnih dolazaka, kao i ceni usluga lečenja. Na osnovu predočenog plana i iznetih informacija, pacijent može da donese odluku o prihvatanju opisanih stomatoloških usluga i lečenja zuba. Kada se pacijent odluči za lečenje zuba, dogovaraju se datum i vreme dolaska u ordinaciju. Na kraju, nakon uspešno urađene sanacije zuba, sa pacijentima se dogovaramo o njihovom sledećem dolasku na kontrolni pregled.

 

Jedan broj naših građana, koji privremeno žive i rade u drugim državama, u vreme godišnjih odmora ili državnih praznika posećuje svoje prijatelje i rodbinu, nastojeći da slobodno vreme u domovini iskoristi za lečenje svojih zuba.

POSTAVITE NAM
PITANJE
Dental Plaza

* * *

DENTAL PLAZA CALL CENTER 00-24

Top