Doživotna garancija

ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED I KONSULTACIJU

Doživotna garancija

Ogromno iskustvo sa pacijentima iz celog sveta kao i vrhunski materijali i stručnost osoblja su ono što čini kvalitetan stomatološki rad, to nam omogućava da našim pacijentima dajemo odlične garancije na naše radove i ugradjeni materijal.


Svojim pacijentima pružamo stomatološku uslugu po svetskim standardima.

DENTAL PLAZA garantuje za kvalitet svih obavljenih stomatoloških zahvata.

Garancija na implante je doživotna.

Firma koja ih proizvodi daje doživotnu garanciju na svoje titanijumske implantate i kao takvi su najbolji izbor za sve pacijente koji teže ka najboljem što tržište savremene implantologije nudi. U slučaju gubitka implanta, implant će biti zamenjen o trošku ordinacije ukoliko i dalje postoje uslovi za ugradnju implanta u vidu kvaliteta kosti.

Ako ne postoje uslovi za ugradnju novog implanta, primeniće se procedura nadokande kosti ili će se promeniti protetski plan.

 

Protetika

Garancija na protetske radove, krunice i fasete je 5 godina. Garancija podrazumeva zamenu postojeće krunice izrađene u našoj ordinaciji novom krunicom.

Garancija važi u slučajevima većeg pucanja keramike, ili pucanja same konstrukcije mosta. Da bi garancija bila važeća pacijent se mora pridržavati saveta stomatologa i dolaziti na redovne kontrole minimum jedom godišnje i pravilno održavati oralnu higijenu.

POSTAVITE NAM
PITANJE
Dental Plaza

* * *

DENTAL PLAZA CALL CENTER 00-24

Top