Preventivna stomatologija

ZAKAŽITE BESPLATAN PREGLED I KONSULTACIJU

Preventivna stomatologija

Ishrana, govor i "arhitektura" lica tri su najočiglednije funkcionalne uloge vilica i zuba. Uvid u njihovo stanje može da bude i "prozor" u opšte zdravstveno stanje organizma. Brojna medicinska istraživanja su pokazala da postoji tesna veza između bolesti u usnoj duplji i drugih zdravstvenih problema (bolesti srca, dijabetes, osteoporoza, očne bolesti, prevremeni porođaj... ).

 

 

U našem centru pacijentima možemo da pružimo potpunu zaštitu usta i zuba, ali je važan deo preventivnog rada i informisanje i obuka pacijenta. Kada prvi put dođete u naš centar, stomatolozi naše kuće će obaviti kompletan pregled i detaljno vas obavestiti o stanju vaših usta i zuba, uz savet na koje se sve načine mogu rešiti konkretni problemi i kako da se ne ponove.

 

 

Za oralno zdravlje najznačajnije tkivo jeste potporno tkivo – paradoncijum. Gledano iz tog ugla, stomatologija je "biološka arhitektura" koja ima zadatak da obezbedi zdravu i snažnu podlogu denticiji, što je preduslov za neiscrpne mogućnosti rešavanja stomatoloških problema. U našem centru svakodnevno dajemo savete pacijentima kako da na pravilan način vode računa o svojim desnima i zubima.


 

 

POSTAVITE NAM
PITANJE
Dental Plaza

* * *

DENTAL PLAZA CALL CENTER 00-24

Top